Ametiszt angyalka medál

AMETISZT Ez a lila/bíborlila színű kristály a spiritualitás köve, segíti és elmélyíti a fentiekkel való kapcsolattartást. A homlokcsakrát és a koronacsakrát erősíti, ezáltal nyitottá válunk a fenti világból érkező hatásokra, válaszokra,…
500 Ft
(394 Ft + 27% ÁFA) / db

AMETISZT
Ez a lila/bíborlila színű kristály a spiritualitás köve, segíti és elmélyíti a fentiekkel való kapcsolattartást. A homlokcsakrát és a koronacsakrát erősíti, ezáltal nyitottá válunk a fenti világból érkező hatásokra, válaszokra, az intuíciót erősíti.
Elűzi azokat a félelmeket, amelyeknek nincs valós oka, csak a fejünkben léteznek. Nyugalmat, békét hoz, segíti és nyugtatja az álmunkat, elűzi az otthonunkból a negatív energiákat. Választ kaphatunk általa, ha egy helyzetből nem látjuk a kiutat. Felszínre hozza a kreativitást, és bátorságot ad ahhoz, hogy megvalósítjuk ötleteinket.
A szenvedélybetegségektől is meg tudunk szabadulni általa.
A barátság köve, és megvéd a rosszakaró szándéktól.
A régiek úgy gondolták megvéd az ártalmas varázslatoktól, rontástól.
A mentális tulajdonságokra jó hatással van, serkenti az elménket, és segít koncentrálni. Gyerekeknek segítség lehet a tanulásban.

 

A fülbevaló akasztója orvosi fémből készült, fémallergiások is használhatják.

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 650 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek