Bemutatkozás

Kovácsné Domine Beáta vagyok és egyedi kézműves kristályékszereket készítek az élet különböző területeire.

Angyali kapcsolatot erősítő, párkapcsolatot segítő, testsúlyt harmonizáló, nyugodt alvást segítő, stresszoldó, nőiességet erősítő, tanulást segítő, pénzügyi sikereket hozó, csakrákat harmonizáló stb.

 

SEGÍTŐ/HARMONIZÁLÓ kristályok

HARMONIZÁLÁS:

A kristály (ásvány) segítheti az embert a testi- lelki-fizikai funkciók harmonizálásában, ha a szervezet kibillent az egyensúlyából, a harmonizáló rezgések segítik visszaállítani az optimális működését. Segíthet, ha az ember energiátlan, kedvetlen, fáradékony, testileg,- lelkileg beteg, párkapcsolati, tanulási gondokkal küszködik, félelmekkel, rossz, beidegződött szokásokkal küzd, vagy megrögzötten, hibásan gondolkodik.

Nem közvetlenül teszik rendbe a fizikai testet, hanem a mentális, érzelmi és energetikai szinten teremtenek harmóniát, egyensúlyt.

HATÁSA:

Hatása nem mindig érezhető azonnal, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik.

HASZNÁLATA:

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Egyszerre több kristályékszert hordhatunk magunkon, nem csökken a jótékony hatásuk.

 

Kovácsné Domine Betti

Okleveles Kristályprogramozó