Boldogság kristálykarkötő strasszkővel 2.

Újdonság!
Kristályai: Rózsakvarc, Akvamarin, Ametiszt, Morganit, Repesztett hegyikristály tárcsa, strasszkő A kristályok együttesen jótékony hatással vannak az idegrendszerre, stresszoldó és nyugtató hatásúak. Erősítik bennünk a boldogság érzetét, hogy merjünk boldogok…
3 490 Ft
(2 748 Ft + 27% ÁFA) / db

Kristályai: Rózsakvarc, Akvamarin, Ametiszt, Morganit, Repesztett hegyikristály tárcsa, strasszkő

A kristályok együttesen jótékony hatással vannak az idegrendszerre, stresszoldó és nyugtató hatásúak. Erősítik bennünk a boldogság érzetét, hogy merjünk boldogok lenni, felvállalni magunkat. Segítik a pozitív gondolkodást, a kommunikációt és az érzelmek megélését és kimutatását.

 

A kristálykarkötő szilikon gumira van felfűzve, dupla csomóval van rögzítve a vége. Többféle méretben rendelhető.

A MAGADOTT CSUKLÓMÉRETHEZ KÉPEST KB. 1CM-REL HOSSZABB KARKÖTŐ KÉSZÜL, MERT ÍGY LESZ KÉNYELMES A VISELETE.

A kristály golyók 8 mm nagyságúak. Ezektől eltérő is lehet a méretük.

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik.  

csuklóméret (választható): 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek