Bőség mala

Újdonság!
Kristályok: Citrin, Macskaszem, Tigrisszem Citrin: A gazdagság köve, napfényt hoz az életünkbe. Elűzi a hiányérzetet, és általa nem folyik ki a pénz a kezünk közül, és megtanít arra, hogy mire érdemes és kell áldozni. Macskaszem: Segíti a kreativitást…
9 500 Ft
(7 480 Ft + 27% ÁFA) / db

Kristályok: Citrin, Macskaszem, Tigrisszem

Citrin: A gazdagság köve, napfényt hoz az életünkbe. Elűzi a hiányérzetet, és általa nem folyik ki a pénz a kezünk közül, és megtanít arra, hogy mire érdemes és kell áldozni.

Macskaszem: Segíti a kreativitást a pénzügyekben, megtanít arra, hogy ne folyjon ki a pénz a kezünk közül, és tudjuk, mire érdemes és kell áldozni. Gazdagságot, szerencsét hozhat az életünkbe.

Tigrisszem: Harmóniát, egyensúlyt hoz az életünkbe. Általa jó döntéseket tudunk hozni a pénzügyekkel kapcsolatban. Erőt és biztonságot sugároz, segít megtartani a pénzt vagy okosan elkölteni.

 

108 szem kristály és kézzel csomózott csomók köztük.
A kristály golyó mérete 6 mm, a nyaklánc hossza: kb.40 cm, a bojt hossza 7 cm.

MEGRENDELÉSRE KÉSZÍTEM, ELKÉSZÍTÉSI IDŐ KB 1 HÉT.

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re). Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristályok hatása érezhetővé válik. 

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek