Citrin angyalkaszárnyas fülbevaló orvosi fémmel

CITRIN: Ez a kristály napfényt hoz az életünkbe. Általa jókedvűek, optimisták leszünk, elűzi a rossz gondolatokat, a hiányérzetet, a negatív hozzáállást, a depressziót. Erősíti a kreativitást, az önkifejezést, növeli az önbizalmat. Megtanít arra, hogy…
1 700 Ft
(1 339 Ft + 27% ÁFA) / db

CITRIN:

Ez a kristály napfényt hoz az életünkbe. Általa jókedvűek, optimisták leszünk, elűzi a rossz gondolatokat, a hiányérzetet, a negatív hozzáállást, a depressziót. Erősíti a kreativitást, az önkifejezést, növeli az önbizalmat. Megtanít arra, hogy másokat elfogadjunk, meghallgassunk és tiszteletben tartsuk a véleményét. Elűzi a félelmeket az életünkből, a belső szorongásokat, és kisöpri az elménkből azokat az aggodalmakat, amiknek nincsen alapja. Az anyagi problémákban nagy segítség lehet, mert a gazdagság köve, segít, hogy a pénz ne folyjon ki a kezünk közül, és akár be is vonzhatja számunkra a pénzt. Védelme ereje is van, mert megóvja az auránkat a negatív hatásoktól, sokan szerencsekőként viselik.

A test támogatásában: A napfonat csakra köve, ezért ezen a területen lévő szervekre van jó hatással. Így segíti a gyomorral kapcsolatos problémákat, gyógyír lehet puffadás, gyomorbántalmak esetén. Javasolt ráhelyezni a problémás területre a kristályt. Diétázásnál is segítség lehet, általa a méreganyagok gyorsabban távoznak, és megkönnyíti a böjtölést. Erősíti az immunrendszert, harmonizálja a vérkeringést, csökkenti a koleszterinszintet.

 

A fülbevaló zárt kapocsa orvosi fémből készült, fémallergiások is használhatják.

A golyó mérete: 6 mm, a fülbevaló hossza: 5 cm

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok színe.
A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünk közelében is.

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek