Csakra 3 golyós kristálykarkötő Életfa lógóval

Újdonság!
Kristályok: Fazettált Hegyikristály, vörös Jáspis, Karneol, Tigrisszem, Rózsakvarc, Szodalit, Ametiszt A csakra az emberi testben elhelyezkedő energiamező, ami ha nem működik egyensúlyban, akkor felborul az összhang, és diszharmonikus működésétől betegségek alakulhatnak…
3 490 Ft
(2 748 Ft + 27% ÁFA) / db
Max. rendelhető 5 db

Kristályok: Fazettált Hegyikristály, vörös Jáspis, Karneol, Tigrisszem, Rózsakvarc, Szodalit, Ametiszt

A csakra az emberi testben elhelyezkedő energiamező, ami ha nem működik egyensúlyban, akkor felborul az összhang, és diszharmonikus működésétől betegségek alakulhatnak ki. 7 fő csakra létezik, ami adja az életerőt, és összekapcsolja, mint egy csatorna, az életfunkciókat. A csakra kristálykarkötő harmonizálja a segítő rezgéseivel a csakrákhoz kapcsolódó testi, lelki funkciókat. A 7 csakra: Gyökércsakra, Szakráliscsakra, Napfonatcsakra, Szívcsakra, Torokcsakra, Homlokcsakra, Koronacsakra. 

A kristálykarkötő szilikon gumira van felfűzve, dupla csomóval van rögzítve a vége. Többféle méretben rendelhető.

A MAGADOTT CSUKLÓMÉRETHEZ KÉPEST KB. 1CM-REL HOSSZABB KARKÖTŐ KÉSZÜL, MERT ÍGY LESZ KÉNYELMES A VISELETE.

A kristály golyók 8 mm nagyságúak, ezektől eltérő is lehet a méretük.

A kiegészítő vörösrézből készült ródiumbevonattal van ellátva, fémallergiásnak nem ajánlott. MEGRENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK LÓGÓ NÉLKÜL IS!

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik. 

csuklóméret (választható): 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek