Gyász feldolgozását segítő

Kristályai: Akvamarin, Angelit, Füstkvarc, Hegyikristály, Karneol, Rózsakvarc Akvamarin, Angelit:  Gyász esetén segítség lehet, általa könnyebben engedjük el szeretteinket a fénybe, és segít lezárni, ha valamit nem tudtunk tisztázni, vagy elbúcsúzni attól,…
2 890 Ft
(2 276 Ft + 27% ÁFA) / db

Kristályai: Akvamarin, Angelit, Füstkvarc, Hegyikristály, Karneol, Rózsakvarc

Akvamarin, Angelit:  Gyász esetén segítség lehet, általa könnyebben engedjük el szeretteinket a fénybe, és segít lezárni, ha valamit nem tudtunk tisztázni, vagy elbúcsúzni attól, aki távozott.

Füstkvarc: Erős földelő kő, vagyis stabilitást, biztonságot hoz az életünkbe. Segíti a nehéz időszakot lelkileg elviselni, stresszoldó, és javít a depressziós hangulaton, érzelmi megnyugvást hoz. Enyhíti a rémálmokat, nyugtatja az álmunkat.

Hegyikristály: Harmónia, nyugalom köve, egyensúlyba hozza a lelki- fizikai létünket.  Ha úgy érezzük elakadtunk a gyásztól való fájdalmunkban, akkor segít előre lendülni, felpezsdíti az energiákat. Segíti, hogy biztonságban érezzük magunkat és beindítja az öngyógyító képességeket.

Karneol: Ha fáradtnak, levertnek érezzük magunkat, akkor a karneol, segít átlendülni a holtponton. Életenergiát ad, életkedvet erősít, elűzni a depressziós érzéseket. Általa képessé válunk akár új dolgokba is belekezdeni, alkotni. Segít elfogadni az elmúlást, és abban, hogy ne rágódjunk a múlton.

Rózsakvarc: Nagyon finom energiával dolgozik, napról- napra érezni fogjuk, ahogy egyre több pozitív hatás ér bennünket. Örömet, szeretetet, megnyugvást hoz az életünkbe, erősíti szívcsakránkat. Segítségével megtaláljuk a lelki békénket, a önmagunk szeretetét, és segít befogadni ás áramoltatni a szeretetet magunk és mások felé.

 

A kristálykarkötő szilikon gumira van felfűzve, dupla csomóval van rögzítve a vége. Többféle méretben rendelhető.

A MAGADOTT CSUKLÓMÉRETHEZ KÉPEST KB. 1CM-REL HOSSZABB KARKÖTŐ KÉSZÜL, MERT ÍGY LESZ KÉNYELMES A VISELETE.

A kristály golyók 4 mm, 6 mm és 8 mm nagyságúak. Ezektől eltérő is lehet a méretük.

A kiegészítő orvosi fémből készült, fémallergiás is viselheti. MEGRENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK NÉLKÜL IS!

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik.  

csuklóméret (választható): 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 650 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.