Howlit angyalszárnyas fülbevaló orvosi fémmel

HOWLIT: Szellemi szinten erősíti az akaratot és a kitartást. Segíti a blokkok minden fajtájának leépítését, testben és lélekben egyaránt. Higgadtságot és türelmet kölcsönöz, méregteleníti a testet és a lelket.  Tulajdonosát megtanítja, hogy…
1 500 Ft
(1 181 Ft + 27% ÁFA) / db

HOWLIT:

Szellemi szinten erősíti az akaratot és a kitartást. Segíti a blokkok minden fajtájának leépítését, testben és lélekben egyaránt. Higgadtságot és türelmet kölcsönöz, méregteleníti a testet és a lelket. 
Tulajdonosát megtanítja, hogy meghallgasson másokat, elmélyíti az önmaga és mások iránti szeretetét. 
Segít abban, hogy ismét elfogadjuk és szeressük önmagunkat. 
Javítja a diplomáciai készséget és belátást. Segíti az önállóság kialakulását, életünk önálló irányítására, figyelmességre ösztönöz.
Segíti az ellazulást, az izgalmi állapot elmúlik, a nyugalom és higgadtság visszatér általa. A howlittal történő „ belső nagytakarítás” után ismét helyet kaphatnak bennünk mások is: türelmesebben bánunk embertársainkkal, szívesebben figyelünk oda rájuk és meghallgatjuk Őket .

Ez a kő, ha találkozunk vele arra figyelmeztet, hogy méregteleníteni kell, de nem a testet hanem gondolatainkat és érzelmeinket. 
A kő segítségével feltámad a bátorság, és szembefordulhatunk félelmeinkkel.
Testi szinten: Óriási segítség a súlyproblémákkal küzdő emberek számára, a követ a fogyókúrázók köveként is ismerjük. Segít a fogyásban és salaktalanításban, mert élénkíti az emésztést és a szervezet méregtelenítését.
Erősíti a hasnyálmirigyet és csökkenti a koleszterinszintet (ezért használhatjuk emésztési problémák és gyomorfájás esetén is) Enyhíti a bélzavarokat, a gyomorémelygést és a hányingert. Hatásosan oldja a görcsöket és kólikát, segít a feszültség okozta fejfájás és migrén esetében is.
Gátolja a véralvadást így csökkentve a trombózis veszélyét.
A howlitnak köszönhetően ismét feltöltődnek a szervezet magnéziumraktárai ezért ez a kő az izomzat számára is jó szolgálatot tesz. Erősíti a fogakat, a szívet és az ereket.

 

A fülbevaló zárt kapocsa orvosi fémből készült, fémallergiások is használhatják.

A golyó mérete: 6 mm, a fülbevaló hossza: 5 cm

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok színe.
A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünk közelében.

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek