Lávakő- Hegyikristály 1.

Újdonság!
Kristályai: Lávakő, Hegyikristály, Strasszgolyó ILLATOS KARKÖTŐ!A lávakő pórusos, vulkanikus szerkezete miatt magába szívja az illóolajat/parfümöt és így illatozik a csuklón. LÁVAKŐ:  Ezzel a vulkáni eredetű kőzettel…
2 990 Ft
(2 354 Ft + 27% ÁFA) / db

Kristályai: Lávakő, Hegyikristály, Strasszgolyó

ILLATOS KARKÖTŐ!
A lávakő pórusos, vulkanikus szerkezete miatt magába szívja az illóolajat/parfümöt és így illatozik a csuklón.

LÁVAKŐ: 

Ezzel a vulkáni eredetű kőzettel semlegesíthetők a sejteket károsító szabad gyökök. Salaktalanítja, megtisztítja a sejteket. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Segíti az energiaáramlást, stresszoldó hatású, ezáltal javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít és lazítja az izmokat. Enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek. Merev ízületekre és izmokra is ajánlott. Jó hatással van a vegetatív idegrendszerre és az anyagcsere folyamatra. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége. Lelkünkbe világosságot hoz. 

Csakrája: Gyökércsakra. 

HEGYIKRISTÁLY:

A HARMÓNIA köve. Minden kövek kövének tartják, mert valamennyi kristályt tisztítja, és valamennyi csakrára jó hatással van.Érdemes a lakásunkba helyezni belőle néhányat, mert harmonizálja körülöttünk az energiákat. Ha az auránkban viseljük ékszerként, segít, és lendületet ad szakmai- és magánéletünkben, általa biztonságban érezhetjük magunkat. 
Megnyugtatja és ellazítja az idegeket, kitisztítja az elménkből a felesleges gondolatokat, élőítéletet.
Ha szeretnénk személyiségünket jó irányba változtatni, vagy jobban megismerni önmagunkat, akkor hasznos társ lehet. Akár csodás változásokat is képes elindítani.
Erősíti a megérzést, a jövőbelátó- és gyógyító képességeket. Segíti a spirituális fejlődésünket, a koronacsakrára különleges hatással van.
Egészségügyileg segít a méregtelenítésben, könnyebben megy a diétázás, igazi zsírbontó.
Jó hatással van a szív- és érrendszerre, a vérnyomásra, és remek fájdalomcsillapító, ha a fájó helyre helyezzük. 
Erősíti az immunrendszert, a csontokat és a fogakat. Émelygésnél, utazási betegségeknél is hasznos társ lehet.
Hordjunk magunkon hegyikristályból készült ékszereket, medált, karkötőt vagy nyakláncot. Minél többet van az auránkban, annál jobban érezhetjük jótékony hatásait.

 

A kristálykarkötő szilikon gumira van felfűzve, dupla csomóval van rögzítve a vége. Többféle méretben rendelhető.

A MAGADOTT CSUKLÓMÉRETHEZ KÉPEST KB. 1CM-REL HOSSZABB KARKÖTŐ KÉSZÜL, MERT ÍGY LESZ KÉNYELMES A VISELETE.

A kristály golyók 8 mm nagyságúak. Ezektől eltérő is lehet a méretük. A strasszgolyó mérete 8 mm, fémallergiások is hordhatják.

MEGRENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK NÉLKÜL IS!

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik.  

csuklóméret (választható): 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek