Lávakő- Szodalit 2.

Újdonság!
Kristályai: Lávakő, Szodalit ILLATOS KARKÖTŐ!A lávakő pórusos, vulkanikus szerkezete miatt magába szívja az illóolajat/parfümöt és így illatozik a csuklón. LÁVAKŐ:  Ezzel a vulkáni eredetű kőzettel semlegesíthetők…
2 590 Ft
(2 039 Ft + 27% ÁFA) / db

Kristályai: Lávakő, Szodalit

ILLATOS KARKÖTŐ!
A lávakő pórusos, vulkanikus szerkezete miatt magába szívja az illóolajat/parfümöt és így illatozik a csuklón.

LÁVAKŐ: 

Ezzel a vulkáni eredetű kőzettel semlegesíthetők a sejteket károsító szabad gyökök. Salaktalanítja, megtisztítja a sejteket. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Segíti az energiaáramlást, stresszoldó hatású, ezáltal javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít és lazítja az izmokat. Enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek. Merev ízületekre és izmokra is ajánlott. Jó hatással van a vegetatív idegrendszerre és az anyagcsere folyamatra. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége. Lelkünkbe világosságot hoz. 

Csakrája: Gyökércsakra. 

SZODALIT:

Az értékek köve, megteremti számunkra a biztos alapokat, a hagyományokat és a tradíciókat erősíti bennünk. A homlok- és a torokcsakrára jó hatással van, segít hogy kapcsolatba kerüljünk a felsőbb erőkkel, erősíti az intuíciót és a megérzéseket, felszínre hozza a rejtett képességeket. Erősíti a kommunikációt, hogy kimondjuk azt, ami problémát okoz bennünk.

Művészetek támogatója, erősíti és felszínre hozza a kreativitást, általa ötleteinket könnyebben meg tudjuk valósítani.

Békét, nyugalmat hoz az életünkbe, meghozza a békességet és kisimítja a vitákat, családon, párkapcsolaton, munkahelyen belül. Kiegyensúlyozott viszonyokat teremt. Elősegíti a logikus gondolkodást.

A test támogatásában: Leginkább a szem gyógyításában játszik pozitív szerepet. De erősíti az immunrendszert, megelőzi a fertőzések kialakulását. A torokkal kapcsolatos betegségek segítője, enyhíti a rekedtségek és a torokfájdalmat. Egyensúlyt teremt a pajzsmirigy problémáknál.

Enyhíti a reumás fájdalmakat, segít a méregtelenítésben, jó hatással van a csontokra, fogakra. Álmatlanság, pánikbetegség esetén is segítség lehet.

 

A kristálykarkötő szilikon gumira van felfűzve, dupla csomóval van rögzítve a vége. Többféle méretben rendelhető.

A MAGADOTT CSUKLÓMÉRETHEZ KÉPEST KB. 1CM-REL HOSSZABB KARKÖTŐ KÉSZÜL, MERT ÍGY LESZ KÉNYELMES A VISELETE.

A kristály golyók 6 mm nagyságúak. Ezektől eltérő is lehet a méretük. 

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik.  

csuklóméret (választható): 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek