Lelki béke, nyugalom kristálykarkötő/2 Lótusz virág lógóval

Kristályai: Szodalit, Tejkvarc, Repesztett hegyikristály, Hegyikristály fazettált csillag, Angyal aura, Lótusz virág lógó Ez a karkötő erősíti bennünk az értékeket, a hagyományokat, az összetartozást (végtelen csomó ezt jelképezi benne), és ráhangol, hogy bőségben,…
3 290 Ft
(2 591 Ft + 27% ÁFA) / db

Kristályai: Szodalit, Tejkvarc, Repesztett hegyikristály, Hegyikristály fazettált csillag, Angyal aura, Lótusz virág lógó

Ez a karkötő erősíti bennünk az értékeket, a hagyományokat, az összetartozást (végtelen csomó ezt jelképezi benne), és ráhangol, hogy bőségben, nyugalomban legyen részünk. Jó hatással van a kommunikációra, segíti a spirituális fejlődést, békét, nyugalmat ad, kibontakoztatja a művészi képességet, feloldja a félelmeket, fóbiákat, támogatja az önkifejezést, egyensúlyt teremt. Lendületet, energiát ad, érzelmeket kiegyensúlyozza, megnyugtatja, ellazítja az idegeket, erősíti a megérzéseket, fejleszti a spiritualitást, segít feltöltődni, regenerálódni. Megtisztítja auránkat a negatív hatásoktól, negatív energiáktól.

A lótusz virág: tisztaság, a felvilágosodás, a megújulás és újjászületés szimbóluma.

A kristálykarkötő szilikon gumira van felfűzve, dupla csomóval van rögzítve a vége. Többféle méretben rendelhető.

A MAGADOTT CSUKLÓMÉRETHEZ KÉPEST KB. 1CM-REL HOSSZABB KARKÖTŐ KÉSZÜL, MERT ÍGY LESZ KÉNYELMES A VISELETE.

A kristály golyók 6 mm és 8 mm nagyságúak. Ezektől eltérő is lehet a méretük.

A kiegészítők vörösrézből készült ródiumbevonattal vannak ellátva, fémallergiásnak nem ajánlott. MEGRENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK NÉLKÜL IS!

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik. 

csuklóméret (választható): 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 560 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek