Nyilas horoszkópos karkötő golyós kristályból/ 1

NYILAS: (November 23- December 21.) Szodalit: kommunikáció köve, hatására jól ki tudjuk fejezni szavakkal gondolatainkat, megnyugtatja a lelket, elűzi a feszültséget, búskomorságot, békét teremt, segíti a koncentrációt Tigrisszem:…
2 990 Ft
(2 354 Ft + 27% ÁFA) / db

NYILAS: (November 23- December 21.)

Szodalit: kommunikáció köve, hatására jól ki tudjuk fejezni szavakkal gondolatainkat, megnyugtatja a lelket, elűzi a feszültséget, búskomorságot, békét teremt, segíti a koncentrációt

Tigrisszem: harmóniát, egyensúlyt, szerencsét hoz, elűzi a borús gondolatokat, erősíti a magabiztosságot, kreativitást, segít a pénzzel bánni, vitalitást, rátermettséget ad, segít koncentrálni a fontos kérdésekre, feladatokra

Jáspis: segít jó és gyors döntéseket hozni, meghozza a jókedvet, szépséget az életünkbe

Gránát: energiát ad, stabilitást hoz, elűzi a rosszkedvet, feszültséget lecsendesíti, védelmező

Obszidián: védelmező kő, segíti a kreativitást, erősen földel, elűzi a negatív, ártalmas erőket, megóv az energiavámpíroktól, erősíti a megérzéseket, látomásokat, elűzi a depressziót, félelmeket, önuralmat ad

Türkiz: az ambíció köve, sikert, szerencsét, boldogságot, élvezetet hoz az életünkbe. Felszínre hozza a kreativitást, ötleteink erősödnek általa. Segíti, hogy megvalósuljanak új dolgaink, terveink, elképzeléseink. Jó hatással van az agyra, gondolkodásra, általa ki tudjuk mondani az igazságokat.

 

A kristálykarkötő szilikon gumira van felfűzve, dupla csomóval van rögzítve a vége. Többféle méretben rendelhető.

A kristály golyók 6 mm és 8 mm nagyságúak. Ezektől eltérő is lehet a méretük.

A kiegészítők vörösrézből készült ródiumbevonattal vannak ellátva, fémallergiásnak nem ajánlott. MEGRENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK NÉLKÜL IS!

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik. 

csuklóméret (választható): 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 560 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek