Ónix angyalszárnyas fülbevaló orvosi fémmel

ÓNIX: Erősen ezoterikus kő, a megérzések köve. Irányt mutat a szakmai és a magánéletünkben, általa képesek leszünk tenni a céljainkért. Erősíti a megérzéseinket, elűzi a rossz érzéseket, segít, hogy ne rágódjunk, olyan dolgokon, aminek nincs értelme.…
1 500 Ft
(1 181 Ft + 27% ÁFA) / db

ÓNIX:

Erősen ezoterikus kő, a megérzések köve. Irányt mutat a szakmai és a magánéletünkben, általa képesek leszünk tenni a céljainkért. Erősíti a megérzéseinket, elűzi a rossz érzéseket, segít, hogy ne rágódjunk, olyan dolgokon, aminek nincs értelme. Segít letenni a félelmeinket, amik megnehezítik az életünket. Általa lezárhatunk olyan rossz, romboló kapcsolatokat, amikre már nincs szükségünk, segít letenni a régi traumákat. Szembesít azzal, hogy mi az, ami már nem tesz jót nekünk. Erősíti az önbizalmat, bátorít és segít megszeretnünk önmagunkat. Ha elveszítettük, vagy nem találjuk az életünkben a célokat, nagy segítség lehet, hogy megtaláljuk a helyes utat. Segít a továbbtanulás előtt, ha nem tudjuk, merre induljunk. Erővel tölti fel azt, aki nagy fizikai megmérettetés előtt áll, vagy versenyszerűen sportol. Az agyra is jó hatással van, segít koncentrálni.

A test támogatásában: Erősíti az immunrendszert. Segítség lehet szem- és fülproblémák esetén, illetve keringési zavaroknál. Megerősíti a vázrendszerünket, csontjainkat, fogainkat, széppé teszi a bőrt, a hajat. Jó hatással van a vérrendszerre is.

 

A fülbevaló zárt kapocsa orvosi fémből készült, fémallergiások is használhatják.

A golyó mérete: 6 mm, a fülbevaló hossza: 5 cm

 A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testün közelében.

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek