Párkapcsolatot segítő kristálykarkötő 1

Kristályok: Akvamarin, Aventurin, Holdkő, Jáspis, Karneol, Rózsakvarc, Szodalit Akvamarin: A boldog kapcsolat köve, esélyt ad a hosszú, örömteli kapcsolatra. Nyugalmat és harmóniát hoz a kapcsolatba. Segíti a kommunikációt a párok között, általa letehetjük…
2 890 Ft
(2 276 Ft + 27% ÁFA) / db

Kristályok: Akvamarin, Aventurin, Holdkő, Jáspis, Karneol, Rózsakvarc, Szodalit

Akvamarin: A boldog kapcsolat köve, esélyt ad a hosszú, örömteli kapcsolatra. Nyugalmat és harmóniát hoz a kapcsolatba. Segíti a kommunikációt a párok között, általa letehetjük régi sérelmeinket, képesek leszünk megbocsátani.

Aventurin: Megerősíti a kapcsolatokat, segítségünkre lehet, ha nehéz időszakon megyünk át a párunkkal, vagy nagy változás előtt állunk. Erősíti önbizalmunkat, könnyebben tudunk szembenézni új helyzetekkel. Erősíti a szeretetet a kapcsolatban, és segít harmóniába hozni a női és a férfi oldalt.

Holdkő: Segíti, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal, a környezetünkkel.  Erősíti a nőiességet, és az anyaság megélését. A szélsőséges hangulatingadozásokat megállítja, megnyugtat, ellazít. Segít szenvedélyt hozni a szerelemben.

Jáspis: Felelős a kreativitásért, az önbizalomért, erősíti a szexualitást a kapcsolatban. Szépséget, jókedvet hoz az életünkbe és harmóniát a kapcsolatunkba. Ha véget ért egy párkapcsolat, segíti, hogy békésen le tudjuk zárni a lelkünkben ezt az időszakot. Általa jó döntéseket hozunk.

Karneol: Életenergiát adó kő, általa könnyebben meglátjuk az élet szépségeit. Képesek vagyunk alkotni, új dolgokat létrehozni, kreativitást és jókedvet vinni a kapcsolatba. Jótékony hatással van a szexuális életünkre, bátorságot ad.

Rózsakvarc: A szerelem köve. Békét, nyugalmat hoz az életünkbe, és szerelmet, ha régóta várunk rá. Megerősíti a kapcsolatokat, bevonzza a megfelelő társat számunkra. Segít elmulasztani a régi sebeket, oldja a szorongásokat, féltékenységet, szerelemféltést a kapcsolatokban. A nőiesség támogatója.

Szodalit: A kapcsolatba meghozza a békességet, nyugalmat, segít elsimítani a vitás ügyeket. Általa könnyebben ki tudjuk mondani gondolatainkat, erősíti a kommunikációt, az önkifejezést és a kreativitást, kiegyensúlyozott viszonyokat teremt.

 

A kristálykarkötő szilikon gumira van felfűzve, dupla csomóval van rögzítve a vége. Többféle méretben rendelhető.

A MAGADOTT CSUKLÓMÉRETHEZ KÉPEST KB. 1CM-REL HOSSZABB KARKÖTŐ KÉSZÜL, MERT ÍGY LESZ KÉNYELMES A VISELETE.

A kristály golyók 6 mm és 8 mm nagyságúak. Ezektől eltérő is lehet a méretük.

A kiegészítők vörösrézből készült ródiumbevonattal vannak ellátva, fémallergiásnak nem ajánlott. MEGRENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK NÉLKÜL IS!

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik. 

csuklóméret (választható): 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 650 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek