Rekonstruált türkiz angyalszárnyas fülbevaló orvosi fémmel

REKONSTRUÁLT TÜRKIZ: Megnyugtat, elandalít és kisimítja az idegeket, már a színe is ezt sugallja. Az ambíció köve, segíti ha sikert szeretnénk elérni a hivatásunkban, vagy ha új vállalkozásba kezdünk. Erősen védelmező hatása van, megóv a balesetektől.…
1 500 Ft
(1 181 Ft + 27% ÁFA) / db

REKONSTRUÁLT TÜRKIZ:

Megnyugtat, elandalít és kisimítja az idegeket, már a színe is ezt sugallja. Az ambíció köve, segíti ha sikert szeretnénk elérni a hivatásunkban, vagy ha új vállalkozásba kezdünk. Erősen védelmező hatása van, megóv a balesetektől. Általa képesek leszünk kimondani,azt ami bánt, és segít, hogy szót értsünk másokkal. Képes meghozni az örömöt az életünkbe, nem fogja elkerülni a szerencse a viselőjét. Erősíti a kreativitást, új ötleteink támadhatnak, újítóvá válhatunk. Megtisztítja körülöttünk az energiákat, általa kiegyensúlyozottabbá válhatunk. Védőburkot von körénk,é s gyógyító ereje is van.

Testre a jótékony hatása: Jó hatással van az agyra, nyugtatja a fáradt szemeket, allergia tüneteit csökkenti. Gyomorproblémákra is gyógyír lehet, és jó hatással van az izmokra. Elűzi a depressziót, segítség lehet annak, aki pánikbetegséggel küld, mert megszünteti az alaptalan félelmeket.

Barátnak adni ajándékba annyit jelent, hogy szeretnénk őt megóvni minden bajtól és jó szerencsét kívánunk neki.

  

A fülbevaló zárt kapocsa orvosi fémből készült, fémallergiások is használhatják.

A golyó mérete: 6 mm, a fülbevaló hossza: 5 cm

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok színe.
A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünk közelében.

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek