Rózsakvarc angyalszárnyas fülbevaló orvosi fémmel

RÓZSAKVARC Az egyik legnőiesebb kő, nagyon finom energiákkal dolgozik. Ne várjunk tőle hirtelen, nagy változásokat, de folyamatosan, napról-napra érezteti hatását. Békét, nyugalmat, örömet, SZERETET hoz az életünkbe. SZERELMET is hoz, akár régóta…
1 500 Ft
(1 181 Ft + 27% ÁFA) / db

RÓZSAKVARC
Az egyik legnőiesebb kő, nagyon finom energiákkal dolgozik. Ne várjunk tőle hirtelen, nagy változásokat, de folyamatosan, napról-napra érezteti hatását. Békét, nyugalmat, örömet, SZERETET hoz az életünkbe.
SZERELMET is hoz, akár régóta élünk párkapcsolatban, vagy ha még várunk arra, hogy végre megérkezzen az igazi.
Megerősíti a kapcsolatokat, és segít elmulasztani a rossz beidegződéseket, vagy korábbi szerelmi viszonyokban szerzett sebeket.  Segít, hogy közelebb kerüljünk, és megéljük NŐIESSÉGÜNKET.
A várandósság időszaka alatt, támogatja a MAGZAT FEJLŐDÉSÉT, és az anyai érzések elmélyülését.
A MUNKAHELYÜNKÖN is BÉKÉT, NYUGALMAT hoz.
Otthonunkban érdemes olyan helyre tenni, ahol gyakran együtt van a család, illetve hálószobába, a pihentető alvás kedvéért.
EGÉSZSÉGÜNKBEN jó hatással van a gyomorproblémákra, bőrproblémákra, menstruációs problémáknál is segít, a TERMÉKENYSÉG növelésére is alkalmazható, védelmezi a nemi szerveket a betegségektől.

 

A fülbevaló zárt kapocsa orvosi fémből készült, fémallergiások is használhatják.

A golyó mérete: 6 mm, a fülbevaló hossza: 5 cm

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok színe.
A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünk közelében is.

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek