Szeretet áramoltató kristálykarkötő

Kristályok: Fehér achát, Repesztett Hegyikristály, Rózsakvarc Fehér achát: A béke köve, nyugalmat hoz és tiszta energiákat. A fehér szín az anyaság színe, ezért segíti az anyai érzések megélését és mélyülését és magabiztosságot ad. Repesztett…
2 990 Ft
(2 354 Ft + 27% ÁFA) / db

Kristályok: Fehér achát, Repesztett Hegyikristály, Rózsakvarc

Fehér achát: A béke köve, nyugalmat hoz és tiszta energiákat. A fehér szín az anyaság színe, ezért segíti az anyai érzések megélését és mélyülését és magabiztosságot ad.

Repesztett Hegyikristály: Harmónia köve, pozitív energiával tölt fel. Kitisztítja a gondolatainkat, ellazítja az idegeket, oldja a stresszt. A szélsőséges érzelmeket kiegyensúlyozottá teszi.

Rózsakvarc: Szeretetet, örömet, békét és nyugalmat hoz az életünkbe. Kiegyensúlyozott állapotot teremt otthon, a munkahelyünkön és általa pihentetővé válik az alvás. A nőiesség támogatója, erősíti a szerelmet, támogatja a magzat fejlődését, és anyai az érzések mélyülését. Kiegyensúlyozott állapotot teremt, ha életünkben sok a feszültség és a nyugtalanság.

 

A kristálykarkötő szilikon gumira van felfűzve, dupla csomóval van rögzítve a vége. Többféle méretben rendelhető.

A MAGADOTT CSUKLÓMÉRETHEZ KÉPEST KB. 1CM-REL HOSSZABB KARKÖTŐ KÉSZÜL, MERT ÍGY LESZ KÉNYELMES A VISELETE.

A kristály golyók 6 mm és 8 mm nagyságúak. Ezektől eltérő is lehet a méretük.

A kiegészítők vörösrézből készült ródiumbevonattal vannak ellátva, fémallergiásnak nem ajánlott. MEGRENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK NÉLKÜL IS!

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik. 

csuklóméret (választható): 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 650 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek