Szodalit angyalkaszárnyas fülbevaló orvosi fémmel

SZODALIT: Az értékek köve, megteremti számunkra a biztos alapokat, a hagyományokat és a tradíciókat erősíti bennünk. A homlok- és a torokcsakrára jó hatással van, segít hogy kapcsolatba kerüljünk a felsőbb erőkkel, erősíti az intuíciót és a megérzéseket,…
1 500 Ft
(1 181 Ft + 27% ÁFA) / db

SZODALIT:

Az értékek köve, megteremti számunkra a biztos alapokat, a hagyományokat és a tradíciókat erősíti bennünk. A homlok- és a torokcsakrára jó hatással van, segít hogy kapcsolatba kerüljünk a felsőbb erőkkel, erősíti az intuíciót és a megérzéseket, felszínre hozza a rejtett képességeket. Erősíti a kommunikációt, hogy kimondjuk azt, ami problémát okoz bennünk.

Művészetek támogatója, erősíti és felszínre hozza a kreativitást, általa ötleteinket könnyebben meg tudjuk valósítani.

Békét, nyugalmat hoz az életünkbe, meghozza a békességet és kisimítja a vitákat, családon, párkapcsolaton, munkahelyen belül. Kiegyensúlyozott viszonyokat teremt. Elősegíti a logikus gondolkodást.

A test támogatásában: Leginkább a szem gyógyításában játszik pozitív szerepet. De erősíti az immunrendszert, megelőzi a fertőzések kialakulását. A torokkal kapcsolatos betegségek segítője, enyhíti a rekedtségek és a torokfájdalmat. Egyensúlyt teremt a pajzsmirigy problémáknál.

Enyhíti a reumás fájdalmakat, segít a méregtelenítésben, jó hatással van a csontokra, fogakra. Álmatlanság, pánikbetegség esetén is segítség lehet.

 

A fülbevaló zárt kapocsa orvosi fémből készült, fémallergiások is használhatják.

A golyó mérete: 6 mm, a fülbevaló hossza: 5 cm

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok színe.
A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünk közelében is.

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 595 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Hasonló termékek