Teherbeesést segítő kristálykarkötő orvosi fémmel

Kristályok: Gránát, Holdkő, Karneol, Rózsakvarc Gránát: Sokoldalúan támogatja a lelki teljességünket, feszültséget lecsendesíti, szenvedéllyel tölt fel, elősegíti a teherbeesést. Holdkő: A női erő köve, hatással van a női nemi szervekre, fokozza…
2 890 Ft
(2 276 Ft + 27% ÁFA) / db

Kristályok: Gránát, Holdkő, Karneol, Rózsakvarc

Gránát: Sokoldalúan támogatja a lelki teljességünket, feszültséget lecsendesíti, szenvedéllyel tölt fel, elősegíti a teherbeesést.

Holdkő: A női erő köve, hatással van a női nemi szervekre, fokozza a termékenységet, erősíti az anyai szerep fontosságát, elűzi a nyugtalanságot, megerősíti hitünket önmagunkban.

Karneol: A szakrális csakra köve, jó hatással van a nemi szervek működésére, beállítja a menstruációs ciklust, segíti a termékenységet, lendületet, életerőt ad , szenvedéllyel tölt fel.

Rózsakvarc: A nőiesség támogatója, békét, nyugalmat hoz, erősíti a szerelmet, támogatja a magzat fejlődését, és anyai az érzések mélyülését. Kiegyensúlyozott állapotot teremt, ha életünkben sok a feszültség és a nyugtalanság.

 

A kristálykarkötő szilikon gumira van felfűzve, dupla csomóval van rögzítve a vége. Többféle méretben rendelhető.

A MAGADOTT CSUKLÓMÉRETHEZ KÉPEST KB. 1CM-REL HOSSZABB KARKÖTŐ KÉSZÜL, MERT ÍGY LESZ KÉNYELMES A VISELETE.

A kristály golyók 6 mm és 8 mm nagyságúak. Ezektől eltérő is lehet a méretük.

A kiegészítő orvosi fémből készült , fémallergiásnak is ajánlott. MEGRENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK NÉLKÜL IS!

A képen látható termék csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet a kristályok száma és színe.

A kristályok és kiegészítők színe változhat a viselés során, a repesztések feltöltődhetnek, a csillogó képességüket elveszíthetik, mert a kristályok "dolgoznak" a testünkön.

 

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet napok, hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik. 

csuklóméret (választható): 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm

Szállítás

Előre utalás, Postán ajánlott levélként


Előre utalás esetén ajánlott levélként tudom postázni a terméket. A bankszámlaszámot válaszlevélként küldöm. A vételár beérkezését követően 24 órán belül postázásra kerül a termék a megadott címre.

Szállítási díj: 650 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyesen Maglódon


Telefonos egyeztetést követően személyesen is átveheti a megrendelt terméket.